lunes, 11 de agosto de 2014

Les inscripcions al concurs de bandes, fins el 17 d'agost


Des del consell jove de Vilanova del Camí "La Xispa" ens complau organitzar aquest any el primer concurs de grups de la festa de l'Embarraca't. Creiem que en aquesta comarca existeixen moltes bandes i grups amb potencial musical i que desgraciadament la seva difusió no es veu massa potenciada. D'altra banda, creiem que la musica és un element clau en una societat com la nostra, i el nostre municipi i la nostra comarca estan demostrant capacitat per generar moltes expressions culturals en forma de música en els últims anys. És per això que aquest any decidim engegar la primera convocatòria de bandes en aquesta festa de l'Embarraca't 2014, on esperem una bona acceptació així com un públic que simplement tingui ganes de passar-s'ho bé amb els diversos grups que podran actuar, mostrar-se a si mateixos musicalment i optar a premi al final del festival.


L'esdeveniment tindrà lloc el 5 de setembre, dins de la programació de la festa major de Vilanova del Camí i en especial dins de l'Embarraca't (que tindrà lloc el dia 5 i el 6).

Des de “La Xispa” esperem que totes les bandes se sentin còmodes, comparteixin un ambient musical idoni i que junts i juntes puguem millorar aquest esdeveniment any rere any gràcies a l'experiència.

El plaç es tancarà el 17 d'agost. Descarrega aquí les bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario